anak bijak

Didik Al Quran

alhamdulillah menang contest

Assalamualaikum semua

Siapa pernah menang contest senyum sikit 😊. Muna ni bukan selalu join, mana yang sempat je. Suka tengok orang yang selalu menang contest ni. Rajin betul join contest. Bila rajin tu, menang pula tu. Ada 2 orang muna tahu selalu menang. Tu pun
sebab muna ada anjurkan contest baru kenal orang yang selalu join contest. apa pun Muna ucapkan tahniah ya.

hadiah dari mhamsb. terima kasih

Contest yang muna join ni under syarikat mhamsb. Contest post viral. Tapi Muna tak menang sebab viral tapi menang sebab kreatif dan unik. Menang contest ni ibarat dapat hadiah tau sebab barang yang kita dapat tu percuma. Siapa tak suka percumakan. 


video

post viral tu asalnya gambar tips ceriakan anak dalam carseat. Cumanya baru ni Muna jadikan dia video. Kalau ada yang tak dapat tengok video yang Muna upload tu boleh la tekan ni

ok, jumpa lagi. Anak dah bangun tidur. tak dapat nak mengadap laptop ni.

No comments:

Post a Comment