anak bijak

Didik Al Quran

keluar minyak herba asmak fake pulak

Assalamualaikum semua.


hmmm , tak tahulah nak cakap apa lagi. Minyak Herba Asmak pun dah ada yang fake. Sekali tengok memang serupa. Tapi bila diimbas, diperhatikan dengan lebih mendalam kita boleh nampak pattern yang lain sikit. Produk tiruan ni dah berlambak keluar. Asal naik je keluarlah yang palsu. Akhirnya minyak herba asmak pun orang tiru. 


Benda tiruan ni tak kisah dah macam mana keberkesanannya. Asal laku je. Yang pasti, bawah harga rm39 sebotol memang yang palsu. Yelah asalnya nak sihat bertambah sakit pula. Jadi berhati-hati semua ye.

Boleh tengok perbezaan antara yang asli dan fake. yang paling senang,  tanya harga berapa. Yang mana jual bawah rm39 memang pasti lagi betul produk fake. Nak pasti lagi , time nak beli tu snap gambar dan hantar pada Muna gambarnya. Boleh Muna pastikan minyak tersebut fake atau asli. Ni no Muna 0139240260. 

Minyak herba asmak yang asli mensejahterakan kehidupan. Jangan silap ye, nanti jadi menjahanamkan kehidupan. 

 beza Minyak Herba Asmak FAKE

ok kat sini Muna sertakan sedikit Pesanan dari founder MHAMSB

anda ada lagi info produk Minyak Herba Asmak (MHAM) fake? 
Setakat ini,inilah kedai-kedai yang menjual MHAM fake. Pasti ada lagi, jika ada info tolong berikan ye,ganjaran wang tunai untuk anda jika info tersebut membantu.
Ada yang dah kecut perut sebab dah kena serbu dengan KPDNKK.Tu baru gelombang pertama wahai pembuat fake. Kau boleh buat fake produk orang lain,tapi kali ni memang kau bertemu buku dengan ruas. Bukan nak cakap besar,tapi saya sukakan cabaran.Tunggu ye sayam *******. Perbuatan yang terhina menganiaya berpuluh owner produk selama ni sehingga produk tu mati.You are loser 😄
Senarai kedai menjual produk MHAM tiruan :
1. Kedai Kosmetik Murah di Limbat Pasir Tumboh (berdekatan gulatis) fb Pemborong Kosmetik Pasir Tumboh Kelantan
2 .Kedai Pemborong di Bandar Baru Gua Musang berdekatan Ranggos
3. Kedai Borong Nazhah (fb Borong Murah Kosmetik Nazhah) Kuala Krai
4. Kiosk di KB (nama kedai tak pasti ) - aeon mall kb
5. vendor di Labuan (nama tak pasti)
6. Kedai di miri (nama tak pasti) - emart miri
7. Kedai pemborong/jamu di Kuala Krai (kedai tak pasti)
8. Kedai pemborong/jamu di Kuala Lipis (nama kedai tak pasti)
Boleh rujuk semua gambar untuk mengenalpasti produk original dan fake.
Bantu kami sebarkan info ini dan siapa terbeli boleh melapor pada KPDNKK nama kedai, nanti cepat je mereka siasat dan bertindak macam kes di satu negeri ni.Saya nak ucapkan terima kasih pada pelanggan tersebut, jika terbaca sila hubungi saya ye. Nak berikan hadiah.
Terima kasih banyak kepada yang kongsi.
Dapatkan dari pengedar sah MHAMSB yang ada ID sahaja.

minyak herba asmak. PASTIKAN yang ASLI

Sekiranya pembaca ada maklumat mengenai kedai yang menjual minyak herba asmak fake boleh contact Muna juga 0139240260 . ID muna MH19601
Logo minyak herba asmak pun dah ada banyak kesalahan. Kena perhati je

Ingat ya semua, pastikan yang original dan asli.

No comments:

Post a Comment